Esther Polo

Sant Hilari Sacalm, 1975

Artista multidisciplinar, comença a experimentar amb les arts plàstiques de ben jove. Estudia a l’Escola d’Art de Vic, especialitzant-se en escultura (2001) i pintura (2007), però fent tastets també de fotografia, fundició i gravat.

Ha participat en nombroses exposicions tant col·lectives com individuals, principalment a la província de Barcelona i Girona. Destacant recentment, l’any 2017, la selecció per part del consell comarcal de la Selva del seu projecte “La Cadira” dins el programa d’Art en ruta”, realitzant un seguit d’exposicions pels municipis de la comarca.

Forma part del grup Exabrupto, nascut l’any 2014, col·lectiu nòmada que agrupa representants de diferents camps del món de l’art, amb inquietuds i ganes de fer activitats, realitzant accions artístiques a espais diversos, en desús i poc convencionals.
Professionalment realitza encàrrecs a nivell particular i col·laboracions amb altres artistes plàstics. També imparteix tallers de creació artística i classes regulars d’art, tant a infants com a adults, a l’Escola d’Arts Plàstiques de Torelló i està al capdavant de l’Aula d’Art de Sant Hilari Sacalm.
Així doncs, amb tot aquest garbuix creatiu, ens trobem davant d’una persona inquieta, amb ganes de conèixer més, d’experimentar i que es deixa anar de manera impulsiva a través d’un paper, una brotxa o qualsevol altra tècnica que li permeti expressar les seves emocions.

DESCARREGAR DOSSIER (pdf)