Laboratoris d'innovació digital

LABORATORIS D’INNOVACIÓ DIGITAL VINCULATS AL TERRITORI I EXECUCIÓ DE MAPPINGS

Laboratoris de co-creació en l’àmbit de les noves tecnologies i la cultura per propiciar noves metodologies de treball que supleixin les mancances territorials d’espais i equipaments d’experimentació i co-creació digital. Aquests laboratoris es faran als municis d'AmerSant Hilari i Maçanet de la Selva.

Els participants treballaran diferents eines digitals i produiran un mapping. El laboratori comptarà amb la participació formadors i s'adaptarà al nivell dels participants. Així doncs, no cal que aquests disposin d'experiència ni coneixements previs en aquest tipus de tècniques.

 

Els laboratoris estan oberts a tothom, no calen coneixements previs en aquest tipus de tècniques i s'impartiran en horari de 18?h a 20:30 h les següents dates:

Els dies 30 de maig, 6 i 13 de juny Sant Hilari Sacalm

Els dies 31 de maig7 i 14 de juny Maçanet de la Selva 

Els dies 1, 8 i 15 de juny a Amer.

Durant el laboratori, es presentaran i s'experimentarà amb algunes de les aplicacions més interessants i innovadores d'intel·ligència artificial pel que fa a la creació i modificació d'imatges a partir de text i llenguatge natural.

Es preveu que cada participant acabi generant una breu peça audiovisual que es projectarà, en gran format i en un acte obert al públic, damunt els edificis de Can Terme d'Amer ( el dia 6 de juliol), el Despatx de l'Aigua de Sant Hilari Sacalm ( el dia 7 de juliol) i Can Felló de Maçanet de la Selva ( el dia 9 de juliol).

El laboratori comptarà amb la participació de formadors de l’empresa Playmodes Studio i s'adaptarà al nivell dels participants.