Bruno Oro, Toti Soler, Jordi Merca i Mercè Arànega, principals atractius al Teatre de la Costa Brava Sud 2019

28.01.2019

Lloret i Blanes segueixen sumant esforços per elaborar una programació teatral única entre els dos escenaris, amb un 75% d’espectacles professionals i la resta d’entitats locals.

Aquesta és la 12a programació que elaboren conjuntament els Teatres de Lloret i Blanes, fruit de la col·laboració entre els respectius consistoris selvatans. L’objectiu és oferir una única proposta d’arts escèniques, consensuada i coordinada, que permeti una major projecció dels seus espectacles, un equip de treball conjunt i un abaratiment dels costos. L’objectiu comú ha estat ampliar l’oferta teatral, facilitar la mobilitat del públic, tenir una major incidència a l’àrea d’influència i oferir, en general, una programació atractiva i de qualitat.

En aquest darrer sentit, el 2018 el Teatre de la Costa Brava Sud va presentar 95 proposes, sumant les actuacions que es van fer a Lloret i Blanes. D’aquest total, més d’un 72% van ser espectacles produïts per companyies professionals, i el 28% restants van ser actuacions promogudes per entitats locals als dos escenaris. Els bons resultats obtinguts han menat als dos municipis veïns a seguir treballant en un projecte únic al territori.

Consulta la programació a www.teatredelacostabravasud.cat 

Descarrega't el programa de mà aquí

Notícies