Art en Ruta

CONSULTA BASES CONVOCATÒRIA ART EN RUTA 2018-2019 !!!!! (Termini per presentar propostes 8 desembre)

Art en Ruta és un cicle d’exposicions itinerants de promoció de les arts visuals que posa en relació i estableix un circuit entre els artistes i els municipis de la Selva.

David Sànchez León, ARC Pujol i Esther Polo són els tres artistes seleccionats que iniciaran un recorregut per diferents sales d’exposicions de la comarca i formaran part d’un programa de divulgació i comunicació del seu treball.

Les seves obres es podran veure al Museu de la Gabella d’Arbúcies, a la Casa de la Paraula de Santa Coloma de Farners, a la sala d’exposicions de Sils, a la Casa Saladrigas de Blanes, a Can Roscada de Vilobí d’Onyar i a la sala d’exposicions de Sant Hilari Sacalm. A més de l’exposició, els artistes ofereixen una activitat vinculada o un recurs didàctic dirigit als visitants, per contextualitzar, aprofundir i/o dialogar amb l’obra exposada.

El calendari previst fins el moment és:

MUNICIPI DATES ARTISTA

Arbúcies

Sta. Coloma de Farners

Sils

Sant Hilari Sacalm

Sant Hilari Sacalm

Blanes

Blanes

Sils

Sta. Coloma de Farners

Vilobí

6 al 18 de març

28 març al 12 de maig

23 abril a 11 maig

8 al 31 juliol

1 al 31 agost

10 agost al 8 setembre

14 setembre al 13 d’octubre

8 al 31 octubre

15 octubre a 1 de desembre

20 octubre i 21 d'octubre

D.SANCHEZ LEÓN I MARC PUJOL

D.SANCHEZ LEÓN

ESTHER POLO

D.SANCHEZ LEON

ESTHER POLO

D.SANCHEZ LEON

ESTHER POLO I MARC PUJOL

D.SANCHEZ.LEON

ESTHER POLO

MARC PUJOL

La  finalitat del projecte és crear un circuit anual expositiu, promoure les obres dels artistes i oferir una plataforma conjunta de promoció del talent artístic de la comarca.

La selecció de les obres es va fer a partir d’una convocatòria oberta on hi van participar 11 artistes de diferents disciplines vinculats a la comarca. Amb el suport dels Ajuntaments que hi participen, el Consell Comarcal de la Selva s’encarregarà de gestionar i coordinar l’exposició; transportar, instal·lar, organitzar-ne el calendari, les presentacions i fer-ne la divulgació i la comunicació en cada cas.

“Art en Ruta” es una acció dins el marc de la iniciativa SelvaCultura, que també inclou el portal “www.selva.cultura.cat” de promoció de l’activitat cultural de la comarca de la Selva, les jornades de “Cultura, creativitat i desenvolupament local” i el “Dossier de professionals de les arts escèniques i la música de la Selva”.

Amb aquest projecte, el Consell Comarcal de la Selva preveu seguir donant suport a la promoció de l’escena cultural com a factor de dinamització social i econòmica de la comarca.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR