Entrega de Premis del Concurs de LIteratura Infantil i Juvenil CLER

Finalitzat
dimecres, 24 d’abril | 17:30 h

Acte gtratuït

Compartir

Acte d'entrega de Premis del Concurs de Narració Infantil i JUvenil organitzat pel Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona en el qual la Biblioteca Joan Vinyoli s'ha adherit.

La biblioteca Joan Vinyoli, amb el suport del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona, ofereix als infants de 6 a 14 anys l’oportunitat de presentar-se al concurs de narració titulat Contes per salvar el planeta. Aquesta és una activitat emmarcada dins el grup CLER (Club de Lectures Recomanables) del qual forma part la biblioteca Joan Vinyoli.

L’objectiu del concurs és incentivar la imaginació i l’escriptura en els infants, afavorint la lectura de contes clàssics i crear una reflexió sobre l’estat del planeta i les accions que es poden fer per preservar-lo. Els infants que hi participin hauran de transformar un conte clàssic i canviar la història, el rol dels personatges, etc. fins a convertir-lo en una història per salvar el planeta.

El 24 d’abril a la tarda, a la sala d’actes de la biblioteca tindrà lloc l’acte d’entrega de premis: un lot de llibres per la narració guanyadora de cada categoria participant. Durant l’acte es farà la lectura de les obres guanyadores.

Les obres es podran presentar presencialment a la biblioteca o bé per correu electrònic a l’adreça biblioteca@scf.cat fins al 5 d’abril a les 19 h.

Dimecres
24
abr
Finalitzat
Activitats relacionades
2024
Els desposseïts, d'Úrsula K. Le Guin
Club de Lectors i Llegidors
Altres
UN AMOR
CICLE DE CINEMA GAUDÍ
dj. 30.05.24 | 20:00 h
Blanes
Altres
2024
"La ruta de l'Èxode. Exegesi, geografia, arqueologia", de Jordi Cervera
Presentació i debat del llibre
dv. 31.05.24 | 18:00 h
Santa Coloma de Farners
Altres
2024
Supernit a les biblioteques
dv. 31.05.24 | 19:00 h
Santa Coloma de Farners
Altres
L'Associació d'Amics del Cinema presenta: West Side Story
STEVEN SPIELBERG. 2021. ESTATS UNITS. 156 min
dj. 13.06.24 | 20:30 h
Lloret de Mar
Altres
ROBOT DREAMS
CICLE DE CINEMA GAUDÍ
dj. 20.06.24 | 20:00 h
Blanes
Altres