CIA. A FOC LENT

Sils


CONTACTE
Agustí Margarit Solé
circafoclent@gmail.com

Tel. 647 662 366

Compartir

ESPECTACLE

La Sardana

És un espectacle format per una música i un malabarista que conversen mitjançant un clarinet i cinc maces. La recerca i la construcció d’un llenguatge comú —en paral·lel amb la desconstrucció de la sardana de Pau Casals Sant Martí del Canigó els portarà a crear un món únic entre la poètica i la comicitat.

La composició musical té com a punt de partida la sardana, però es deforma, es transforma i arriba a llocs molt remots, amb moments de blues, música clàssica de principis del segle xix i música contemporània completament allunyada de l’harmonia inicial.

Els malabars apareixen en escena al contrari de com es faria tradicionalment: en comptes d’afegir objectes, els treu. D’aquesta manera, volem mostrar l’evolució/transició històrica dels malabars, des de la tècnica tradicional cap a formes contemporànies més relacionades amb el moviment.


FITXA ARTÍSTICA

Agus Margarit i Magda Peralta (creació i interpretació), Magda Peralta (música), Agus Margarit (coreografia), Àlex Griffin, Clara Pedrol, Txus Garcia (fotografia), Aida Pascual (producció audiovisual), Endika Salazar, de la Cia. Dikotomia (mirada externa de malabars), Àlvar Rosell (assistència a la producció musical), Irene Fernàndez i Peter Panero (mirada externa) i Carla Soro (distribució).