ESBART JOAQUIM RUYRA

Blanes


CONTACTE
Anna Turon
anna@esbartjoaquimruyra.cat

www.esbartjoaquimruyra.cat

Tel. 722 758 583

Compartir

ESPECTACLE

Arrel rebel

Un espectacle que beu de l’arrel i es projecta, sense manies, cap al futur. Recull l’experiència dels anys de treball d’aquesta entitat i, sobretot, del seu director, David Martínez. Un espectacle que surt de les entranyes de la terra per mostrar-se indomable i rebel.

Tornar a casa (per a espais especials)

Un recital de danses inspirades en diferents rituals. Elements que han marcat la nostra tradició, que han sobreviscut a les modes i que, generació rere generació, hem convertit en el nostre ritual. Ara, però, festiu.

Essencials (amb la Cobla dels Sons)

 Un espectacle viu, àgil i directe; renovador i fins i tot pertorbador en alguna de les seves creacions. Una combinació de música i dansa que recull l’experiència d’aquestes dues formacions. El fil conductor és la Cobla dels Sons, que teixeix un mosaic que va de la rumba al ball pla i del contrapàs a la jota. Essencials és, precisament, retrobar l’essència en allò que hem posat al dia.


FITXA ARTÍSTICA

Xavier Bagà (mestre de dansa), Albert Llorens, Cristina Bitlloch, Cristina Ruiz, Jordi Mateu, Jordi Palomino, Laia Mateu, Laura Crosas, Lucila Alonso, Marc Coll, Marina Lloveras, Marta Mateu, Mariona Sabadell, Marta Schilling, Natalia Fuertes, Núria Pons, Núria Sabadell, Ona Lupiáñez, Oriol Roger, Ricard Coll, Sandra Mora, Sergi Vives, Xavi Robert i Quim Rutllant (ballarins), Esbart Joaquim Ruyra (producció) i Esbart Joaquim Ruyra (vestuari i arxiu musical).