Marga Socias

Amer


CONTACTE
Marga Socias
margasocias@hotmail.com

www.margasocias.net

Tel. 647 748 588

Compartir

ESPECTACLE

Biblioteca de la curiositat infinita

Algú va dir que la troballa afortunada d’un bon llibre pot canviar el destí d’una ànima. En aquesta biblioteca qualsevol cosa pot passar, des de llegir el teu futur segons l’Oracle dels títols fins a escoltar un conte misteriós sota una taula; col·laborar plegats per fer un llibre de constel·lacions màgiques o escoltar el petit príncep explicat en moltes llengües.

El teu cap és ple d'ocells

és una proposta sonora inèdita i emocionant. Tres músics de diverses procedències toquen dotze peces originals mentre una artista/investigadora analitza cada peça i la manera com aquesta pot ser escoltada. L’anàlisi es revesteix de certa ironia i esdevé un joc seriós que ens porta a reflexionar sobre com escoltem i com volem escoltar.

Separades però juntes

és una experiència artística participativa que té lloc en una plataforma digital. Des d'un lloc remot, la Marga condueix un grup de participants cap a una trobada desafiant, poètica i íntima. Un projecte que neix del desig de crear una experiència relacional que impulsi a trobar una inusual però profunda «manera d'estar » entre les persones.


FITXA ARTÍSTICA

Biblioteca de la curiositat infinita: Marga Socias (idea original i desenvolupament), Thomas Roper (disseny de l’espai i disseny de les estructures), Marga Socias i Paula Pascual (bibliotecàries), Sandro Bedini (disseny gràfic), Tito Carlos (disseny de so) i Nicolás Saganias (disseny i il·luminació).

Orelles i els mals endreços: Pau Marcos i Vicens, David Codina i Bosch i Marga Socias (creació i interpretació), Xavi Moreno (direcció tècnica), Jordi Duran i Roldos (direcció artística), Thomas Roper (direcció estètica i escenografia), Xavier Mancho (vestuari), Mamen Juan-Torres (producció executiva), Carles Decors (fotografia). Suport a la creació de Firatàrrega i d'El Canal - Centre d’arts escèniques.