Cia. Alquímia Musical

Vidreres


CONTACTE
Enri Pérez
info@alquimiamusical.cat

alquimiamusical.cat

Tel. 670 214 224

Compartir

ESPECTACLE

El Concert més petit

Proposta innovadora creada perquè els infants i les famílies gaudeixin d’una vivència musical compartida en un ambient de proximitat. Un viatge musical i sensorial que promou l’escolta, la participació, l’experimentació activa i la descoberta a partir d’audicions, dansa, moviment i elements visuals (titelles, teles, etc.). Repertori de cançons populars i temes clàssics (Chopin, Strauss, Txaikovski) i cançons pròpies. Adreçat a famílies amb infants de 0 a 5 anys.

Els Sons de l’Univers

Conte musical i taller amb música 100 % en directe que promou l’acostament de l’infant a la música a partir de l’experiència sensorial activa. Empra instruments singulars com els bols cantadors, el didjeridú, el monocord, els diapasons o el tambura. Adreçat a infants de 3 a 12 anys.

La Casa de la Mosca Fosca

Versió musical d’un conte popular rus amb un grapat de divertits personatges representats per titelles i un munt de cançons originals interpretades en rigorós directe (piano i veu). Cada personatge té una cançó amb un estil musical diferent que va del blues al rock, la salsa o l’havanera. Adreçat a infants de 3 a 8 anys.


FITXA ARTÍSTICA

Xevi Compte (compositor, pianista i direcció musical), Enri Pérez (contacontes i cantant), Eloi Compte (saxo, piano i percussió), Laia Colom (dansa, xilòfon i percussió) i Sara Parés (flautes i fagot).