Marcel Tomàs & Cascai Teatre 2024

Sant Feliu de Buixalleu


CONTACTE
Susanna Lloret
oficina@cascai.com

www.cascai.com

Tel. 972 762 216

Compartir

ESPECTACLE

Els colors de Duke Ellington

Cascai Teatre i Girona Jazz Project presenten un espectacle per acostar el món del jazz a tots els públics. Un concert teatralitzat, on una banda de nou músics i dos actors ens proposen un viatge musical a través de la història del jazz tot passant per l’univers humorístic de Marcel Tomàs.

Un tal Shakespeare

Un espectacle d'humor centrat en el món shakespearià. Marcel Tomàs passa pel sedàs del seu particular univers creatiu alguna de les icones del gran dramaturg, les fa viatjar als temps moderns al servei d’un espectacle hilarant.

Un tal Quixot

Un espectacle delirant on els protagonistes d’aquesta novel·la universal atraparan els espectadors amb els seus despropòsits. Amistat i llibertat. Una pacifista empra la mofa amb l’objectiu d’instruir la lluita per allò que es vol sense por a ser diferents. Un espectacle per introduir-se i gaudir del món que ens va obsequiar aquest meravellós i deliciós boig a qui, finalment, tothom va donar la raó.


FITXA ARTÍSTICA

Els colors de Duke Ellington: Marcel Tomàs (creació i direcció artística), Xavier Molina i Adrià Bauzó (direcció musical i arranjaments), Marta Ribera (assessorament coreogràfic), Susanna Lloret (producció), Irene Vila (comunicació), Marcel Tomàs, Toni Escribano, Xavi Molina, Adrià Bauzó, Jordi Casas, Tomàs Pujol, Aleix Cansell, Raúl Gallego, Albert Clapés, Raúl Pérez i Pablo Martín (intèrprets), Gerard Canadell (disseny i llums), Carles Xirgo (disseny de so), Marcel Asso (fotografia i disseny gràfic) i Girona Jazz Project, Cascai Teatre i Temporada Alta (coproducció).

Un tal Quixot: Marcel Tomàs i Susana Lloret (creació), Marcel Tomàs i Marta Ribera (direcció artística), Marcel Tomàs i Toni Escribano (intèrprets), Carles Serras (BSO), Aleix Cansell i Tomàs Pujol (músics), Pep Cruz (veu en off), Gerard Canadell (disseny de llum), Carles Xirgo (disseny de so), Marcel Asso (fotografia i disseny gràfic), Irene Vila (comunicació i regidoria) i Susana Lloret (producció).