La Caravana de les Arts

Lloret de Mar


CONTACTE
Cristina Catalán
lacaravanadelesarts@gmail.com

Tel. 686 369 674

Compartir

ESPECTACLE

Luces de Bohemia

Una adaptació del clàssic de Ramón del Valle-Inclán que presenta, com a protagonistes, dos joves estudiants que parlen de poesia i de l’esperpento. Un espectacle ple de personatges interpretats per aquests dos estudiants, que aconsegueixen fer molt amena una obra tan complexa com aquesta. Teatre escolar per a segon cicle de l’ESO i batxillerat.

Mix-Mitos

Un recull de mites grecs contemporanis per part d’estudiants. Prometeu, Pandora, Zeus i altres personatges fan reflexionar els espectadors sobre el valor de l’amistat, el poder i la humilitat. Tot plegat dins d’un marc actual i amb una estètica postapocalíptica. Teatre escolar per a primer i segon cicle de l’ESO i batxillerat.

Nada

Una adaptació de l’obra de Carmen Laforet. La protagonista espera viure una aventura a la ciutat, però es troba amb un contrast entre el microcosmos familiar, ple de personatges singulars, i les seves relacions universitàries. L’Andrea trencarà la quarta paret fent que els estudiants facin seves les emocions de la protagonista. Teatre escolar per a segon cicle de l’ESO i batxillerat.


FITXA ARTÍSTICA

Paco Moreno (direcció), Cristina Catalán i Paco Moreno (creació de la companyia), Cristina Catalán (ajudant de direcció), La Caravana de les Arts (producció, vestuari i escenografia), Quim Matesanz Renata (il·luminació), Marc Dibba (fotografia) i Tània Vidal, David Estany, Alba Cabrera, Enzo Poblete, Cristina Catalán i Paco Moreno (intèrprets).