Xaranga Damm-Er / La Damm-er

Amer


CONTACTE
Miquel Riubrugent
mriubrugent21@gmail.com

Tel. 629 175 853

Compartir

ESPECTACLE

La formació es crea el 2004 i actualment ja són onze membres a la Xaranga i dotze a la formació d’escenari (La Damm-er). La banda puja tímidament als escenaris el 2018, però el DammerShow de versions es consolida definitivament el 2020, sense perdre l’essència i atorgant més protagonisme a les veus i coreografies (i afegint més instruments).

Xaranga Damm-er

Música de carrer i actuacions itinerants (cercaviles, correbars, cavalcades, rues, etc.) des del 2004. Formació d’onze músics (tres trompetes, quatre saxos —alt i tenor—, un trombó, dues caixes i un bombo).

La Damm-er

Espectacle de versions DammerShow. Formació d’escenari amb dotze músics (trompetes, saxos, trombó, bateria, percussió, baix i guitarra).


FITXA ARTÍSTICA

Pol Riubrugent (trompeta i veus), Lena Riubrugent (saxo alt), Miquel Pradas (trompeta), Jan Romero (trompeta), Pol Guillamet (trompeta), Núria Saderra (saxo alt), Carles Paredes (saxo tenor), Berta Negre (saxo tenor), Miquel Vilarrasa (trombó), Aleix Hortelano (caixa i bateria), Jordi Serrano (caixa i percussió), Oriol Rabionet (bombo i guitarra) i Xavier Queraltó (baix).