Cia. Pau Palaus

Arbúcies


Maria Soler

marie.produccio@gmail.com
www.ciapaupalaus.com
Tel. 600 392 273

Compartir

ESPECTACLE

Zloty

 Només queden les parets, brutes i arrugades... El pallasso ens fa còmplices de la persona que l’habita per connectar amb el fracàs, la solitud i la nostàlgia amb ingenuïtat i desvergonyiment. Un relat íntim i esbojarrat que parla de llibertat, d’adversitat, de cruesa i de passió per una vida de circ ambulant. Un espai físic i temporal on tot és possible, on es barregen les arts del pallasso, el teatre de gest i la música en viu amb piano, veu i clarinet. El més difícil encara: creure en l’impossible, endinsar-se en la boira i anar més enllà.

Embolic

Un embull de cordes que venen de lluny. Un garbuix de pensaments i emocions que desemboquen i conflueixen en el riure i el joc, les eines més útils i pures per desenredar nusos. Un espectacle per a tots els públics, on la personalitat genuïna i la improvisació ens portaran a crear un espai únic a cada funció, on el llenguatge universal serà el motiu des d’on trobar-nos i crear plegades.


FITXA ARTÍSTICA

Zloty: Pau Palaus (idea original i direcció), Adrian Schvarzstein (acompanyament artístic), Pau Palaus (pallasso), Artur Bogunya (composició musical), Maria Soler (interpretació musical en escena: piano, clarinet i veu), Helios Armengol (disseny tècnic i construcció de l’estructura), Cia. Pau Palaus (disseny i construcció d’escenografia), Rosa Solé «La Nena de la Perla» (disseny i confecció de vestuari), Rosa Solé «La Nena de la Perla» (disseny i construcció de l’escenografia tèxtil), Cia. Pau Palaus i Rosa Solé (paleta de colors), Danilo Facelli (autor i recitació de poesia a l’espectacle), Claire Ducreux (traducció i recitació de poesia en francès) i Boi Estafanell (director tècnic i operador).

Embolic: Pau Palaus (idea original i direcció), Pau Palaus (intèrpret/pallasso), Leandre Ribera i Dudu Arnalot (mirades externes), Pau Palaus i Rosa Solé (vestuari), Cia. Pau Palaus i Helios Armengol (escenografia), Helios Armengol (estructura i grades), Artur Boguña i Maria Soler (composició musical), Artur Boguña (arranjaments musicals), Maria Soler (disseny gràfic), Maria Soler (producció), Alex Griffin i Maria Soler (vídeo i fotografia).