CIA. Giramàgic

Breda


Rosa Pino

rosa@giramagic.com
www.giramagic.com
Tel. 629 611 724

Compartir

ESPECTACLE

KARIGURI

És poesia visual en moviment, un lloc on respirar i contemplar la màgia de la impermanència. Un espectacle suggeridor i participatiu que desperta la imaginació i la sorpresa del públic. Màgia, titelles, màscares, clown i teatre físic, units en un paisatge sonor, visual i sense text. Un treball artesanal, creat a partir de materials orgànics i reciclats i amb música original.

Per a tots els públics.

 

Hai, la pescadora de somnis

És un conte indígena de màgia, teatre visual i teatre d’objectes. Espectacle de sala.

Hai i el peix daurat
És un conte poètic sobre la trobada amb el nostre potencial creatiu, el peix daurat. Espectacle de carrer.

KariGuri és poesia visual en moviment, un lloc on respirar i contemplar la màgia de la impermanència.

 


FITXA ARTÍSTICA

Hai, la pescadora de somnis: Joana Rhein i Miquel Crespi (idea i creació), Miquel Crespi i Joana Rhein (direcció), Joana Rhein (actriu), Mario Cortizo (música original), Joana Rhein (escenografia), Miquel Crespi (disseny d’il·luminació), Joana Rhein (vestuari), Jorge Gareis i Ulises Fontana (fotografia) i Rosa Pino (producció executiva).

KariGuri: Joana Rhein (univers poètic), Joana Rhein (direcció), Miquel Crespi (ajudant de direcció), Sophie Thirion (direcció de moviment), Joana Rhein i Miquel Crespi (actors), Joana Rhein i Miquel Crespi (disseny d’escenografia i objectes), Cia. Giramagic (construcció d’escenografia), Joana Rhein (disseny de vestuari), Paquita Manfredi (confecció de vestuari), Aina Puig (il·luminació), Mario Cortizo (música original) i Rosa Pino (producció executiva).