IDENTITATS VÀLIDES

Joves Fotògraf(e)s

Gratuït
Del dl. 08.01.24 al dl. 11.03.24
Compartir

«Identitats vàlides», és el projecte guanyador de la XIX convocatòria del Premi Joves Fotògraf(e)s, és una mostra de l’obra fotogràfica d’Isaac Flores sobre l’escena queer barcelonina, on es recopilen imatges de l’any 2018 al 2020, centrades en l’art del drag, el transformisme i la dissidència sexual del col·lectiu LGTBIQ+.

El projecte comença de manera no intencionada quan l’Isaac s’emporta la càmera analògica en les seves sortides nocturnes centrades en el Raval i l'Eixample. Un cop pren consciència de la importància i el pes de les seves fotografies, comença a fer sessions en exteriors i en estudi amb llum natural, lluny de la foscor i el flaix, aplicant la metodologia de la fotografia clàssica, la fotografia de moda, i combinant diferents formats, com el digital, l’analògic i la Polaroid. Així és com comença la construcció d’un imaginari que ens recorda una Barcelona preolímpica, canalla, lliure de prejudicis i on la llibertat impera per sobre de tot. Segons l'autor «Totes les persones que he retratat en aquesta exposició han format part del meu aprenentatge com a artista i persona. A totes elles els tinc un afecte i una admiració molt grans, perquè tenen la valentia de ser qui són en un món hostil, que no ens ho posa gens fàcil».

El projecte Joves Fotògraf(e)s és convocat per INSPAI, Centre de la Imatge de la Diputació de Girona, amb l'objectiu de promoure i difondre els treballs fotogràfics dels joves fotògrafs i fotògrafes de l’àmbit territorial de Catalunya.

Del  08.01.24 al 11.03.24 a la Casa de la Paraula de Santa Coloma de Farners.

Per a més informació: https://www.inspai.cat/Inspai/ca

Dimecres
28
feb
Dijous
29
feb
Divendres
01
mar
Dissabte
02
mar
Dilluns
04
mar
Activitats relacionades
2024
DIVERSITAT
Exposició d'Alícia Pujol
Del dc. 20.12.23 al dg. 03.03.24
Vilobí d'Onyar
Exposicions
2024
PAPERS AL VENT
Sergi Marcos, una visió plàstica del haiku català”
Del dt. 12.03.24 al dg. 09.06.24
Santa Coloma de Farners
Exposicions