BARCELONA GIPSY BALKAN ORCHESTRA

SonaAmer2024

Comprar
12 €
diumenge, 17 de març | 18:00 h
Compartir

Després d’11 anys de trajectòria, la Barcelona Gipsy balKan Orchestra (BGKO) ha esdevingut un referent en l’escena de la música balcànica a tot el món.

Gràcies a les seves peculiars adaptacions i arranjaments propis, la música tradicional ha viscut una resurrecció a tots els nivells. Han portat la força del directe a més de 35 països, sense creure en les fronteres. Ni artístiques, ni geopolítiques. Les grans sales de concerts a tot Europa han pogut gaudir de les actuacions d’aquesta emblemàtica banda. Una trajectòria ascendent impulsada per un públic fidel, que ja supera els 180.000 subscriptors al seu canal de YouTube.

La seva visita a Amer s´emmarcarà dins de les gires de presentació del seu esperat nou setè disc d’estudi, que veurà la llum en una data pròxima a la celebració del Sona Amer. La BGKO aposta de forma valenta per expandir el seu repertori amb un ampli nombre de cançons de creació pròpia, fruit de llargs anys d’experimentació d’aquesta intrèpida formació, que sempre està a la recerca d’explorar nous territoris, geogràfics i musicals.

BGKO – Barcelona Gipsy balKan OrchestraMargherita Abita (veu, Itàlia) / lvan Kovačević (contrabaix, Sèrbia) / Julien Chanal (guitarra, França) / Pere Nolasc Turu (violí, Tarragona) / Fernando Salinas (acordió, Navarra) / Xavi Pendón (clarinet, Blanes) / Albert Enkaminanko (percussions, Barcelona)

Entrada anticipada 12 € – Taquilla 15 €

Diumenge
17
mar
18:00 h
Des de
12 €