MARIA DEL MAR BONET I DANI ESPASA

SonaAmer2024

Comprar
15 €
diumenge, 10 de març | 11:57 h
Compartir

"Nosaltres les dones" és el títol d’un poema de  Edith Södergran, que Maria del Mar Bonet va musicar i enregistrar a finals dels setanta a l’àlbum Alenar (Sony Music, 1977).

La cantautora presenta un espectacle pensat per reivindicar la dona, acompanyada de Dani Espasa al piano i a l’acordió. El duet interpretarà algunes de les poetesses i autores que formen part de la discografia i el repertori de l’extens cançoner de la mallorquina. Un viatge per les cançons de totes les èpoques revisitades amb la mirada del present al costat d’algunes de molt recents. Algunes de les peces que es podran sentir seran ‘Cançó de Na Ruixa Mantells’, ‘Ombra Negra’, ‘La Petxina’ i ‘Cel d’Hora Baixa’.

Maria del Mar Bonet i Dani Espasa col·laboren a l’escena des del juliol del 2000. El pianista és un dels músics més celebrats de l’escena catalana, i ha participat en gires de la cantant al Japó, als Estats Units, a Europa i al Nord d’Àfrica. A més d’arranjar i dirigir-ne musicalment alguns dels espectacles, ha treballat frec a frec en obres discogràfiques de Bonet – Terra Secreta (Picap, 2007), i és un acompanyant habitual de la cantant als escenaris.

Entrada anticipada 15 € – Taquilla 20 €

Diumenge
10
mar
11:57 h
 
Des de
15 €