META

Cia. Cicuta Dia Internacional del Migrant

Finalitzat
2022
dilluns, 18 de desembre | 20:00 h
DURADA:  45 minuts

FITXA ARTÍSTICA:

Direcció: Cicuta
Dramatúrgia: David Font
Text: Adrià Aparicio
Intèrpret: Ibrahima Diallo
Producció: Cicuta

Compartir

Un monòleg documental sobre la situació de les persones que migren per l’estret de Gibraltar, a través del nedador David Meca i les adversitat que va haver d’afrontar quan va creuar-lo tres vegades seguides l’any 2008.

SINOPSI:

Durant l’any 2018 van morir dues persones de mitjana al dia a les aigües de l’estret de Gibraltar. Des del 2014, 23.312 persones hi han perdut la vida. L’estret és una de les rutes migratòries més utilitzades i cada any arriben milers de persones a la costa, com ara el protagonista d’aquest monòleg, Ibrahima Diallo. Aquest jove va aconseguir creuar l’estret l’any 2018 i ara és entrenador de futbol infantil a Sabadell i, alhora, es dedica a aquest projecte: Meta.

Aquest espectacle visibilitza la situació de persones com l’Ibrahima, però ho fa posant el focus d’atenció en la història mediàtica del nedador David Meca quan va creuar l’estret nedant.

Quan acaba el monòleg, Ibrahima Diallo ofereix un debat per donar peu al públic a expressar inquietuds, dubtes i opinions, i així poder interactuar i conèixer amb més profunditat la seva història però també la de moltes altres persones que passen desapercebudes durant el monòleg.

Dilluns
18
des
Des de
10 €
Finalitzat
Activitats relacionades
2022
COPIA - Pau Palaus Clown
Presenta Zloty i Embolic
Arts escèniques