UN ALTRE CONTE DE NADAL

Una producció de la Capital de la Cultura Catalana amb els Amics de la Música de Lloret, l’Associació Hispanoamericana i Muekka

Finalitzat
2022
divendres, 15 de desembre | 20:00 h

FITXA ARTÍSTICA:

Els Amics de la Música de Lloret, la Asociación Hispanoamericana i el grup teatral Muekka, s’han unit juntament amb més de cinquanta lloretencs per crear aquesta versió del clàssic de Dickens, sota la direcció de Mery Yanes i la direcció musical de Elena Martorell en el marc de LLoret, Capital de la Cultura Catalana 2023.

Compartir

          Espectacle inclòs en el comiat de la Capital de la Cultura Catalana 2023.

SINOPSI:

El Sr. Scrooge no creu en el Nadal, s'ha tornat avar, egoista i només pensa en els diners que tant li costen de guanyar. Una nit de Nadal se li apareix el fantasma del seu amic Marley i a partir d'aquí tot canviarà. UN ALTRE CONTE DE NADAL és una versió lliure inspirada en el conegut Conte de Nadal de Charles Dickens. Aquest cop, però el teatre i la música aniran agafades de la mà per explicar-nos aquesta història. Més de 50 intèrprets, cantants i músics de Lloret de Mar ompliran l'escenari per celebrar el Nadal amb aquest projecte de teatre comunitari. Només hi falteu vosaltres de públic!

Divendres
15
des
Des de
5 €
Finalitzat
Activitats relacionades
2022
COPIA - Pau Palaus Clown
Presenta Zloty i Embolic
Arts escèniques