Alba Careta grup

Sona Amer 2023

Finalitzat
2023
diumenge, 19 de març | 18:00 h
Compartir

Sona Amer

Alba Careta Group ens oferirà el seu nou treball “Teia” la tarda del diumenge 19 de març.

Presentació de Teia, tercer disc de la trompetista i cantant Alba Careta. Teia és un acte de rebel·lió interna, la lluita constant entre entendre què és el que se’ns imposa i el què realment creiem i volem per nosaltres mateixes. És important cremar allò que ens ve donat i que veiem constantment: injustícies, cànons, estereotips, i donar espai als dubtes, que ens fan més fortes, i a l’escalfor per acollir a qui realment mereix ser escoltat i cuidat.

El quintet que acompanya a l’Alba Careta en aquest nou disc, Alba Careta Group, format pels millors músics de l’escena jazzística actual, presenta en aquest disc sis composicions pròpies i dues versions molt sentides de música catalana de la nova cançó: “Un núvol blanc”, de Lluís Llach, i “A voltes en el cor”, poema de Joan Vergés i musicat per Toti Soler, sempre fidel al jazz explosiu, energètic i orgànic que sempre l’ha caracteritzat.

“Fortes bruixes sempre coartades pels que trobem a faltar un núvol blanc a voltes en el cor”. En aquesta ocasió, Alba Careta s’envolta dels músics més prometedors de l’escena catalana del jazz: Santi de la Rubia, Lucas  Martínez, Roger  Santacana, Giuseppe  Campisi i Josep  Cordobés.

Font: Ajuntament d'Amer

Entrada Anticipada 10 €

https://amer.cat/sona-amer/

Diumenge
19
mar
18:00 h
Finalitzat