INA

Paloma Hurtado i Daniel Morales (Illes Canàries)

Finalitzat
2023
divendres, 3 de març | 20:00 h
DURADA:  50 MIN

Dansa

Espectacle que posa el focus en el concepte de la llum, aquella llum que no veiem però que brilla amb intensitat a dins de tots nosaltres. 

Edat recomanada: a partir de 5 anys

AQUEST NADAL, REGALA TEATRE. DESCOMPTE 25% PER ENTRADA. 

Compartir

SINOPSI:

Vivim la nit en caiguda lliure cap a les estrelles. El planeta ha perdut la gravetat i ascendim cap a aquell estel que tot just acaba de passar. Desapareixem mentre de lluny ens arriben les teves rialles. Santa innocència. Un esclat de llum ens connecta amb els somnis. Som pols d'estrelles. INA és una peça de dansa contemporània que gira al voltant del concepte de la llum, aquella llum que ens alimenta i ens iguala, que ens assimila a la resta d'humans i a la naturalesa. INA és un viatge en el temps i l'espai, el viatge que fem quan ens aturem a observar els astres, de vegades perquè hi busquem respostes, altres vegades simplement perquè ens hi atrau la curiositat.

 

FITXA ARTÍSTICA:

Creació: Paloma Hurtado, Daniel Morales, Alfredo Díez-Umpierrez / Interpretació: Paloma Hurtado, Daniel Morales / Disseny d'il·luminació: Alfredo Díez-Umpierrez / Disseny de rigging i aeris: Luca L. Sala / Disseny de maquillatge: Raycostudio / Fotografia: Luca L. Sala / Teaser: Sergio Méndez / Disseny gràfic: Alfredo Díez-Umpierrez

Divendres
03
mar
Des de
14 €
Finalitzat