Visita amb la clau de la vila del castell d'Hostalric

Del 01.06.22 al 31.08.22

Visita amb la clau de la vila

Convertiu-vos en els o les protagonistes de la història! Obriu i tanqueu espais del recinte medieval al tu aire! Passeu per l'Oficina de Turisme i recolliu les claus del poble!

Us proposem fer una visita al recinte medieval d’Hostalric amb la clau de la vila perquè vosaltres sigueu els principals protagonistes d’un recorregut al vostre ritme. Es tracta d’un recorregut que cadascú pot fer al seu aireobrint i tancant els espais visitables tot passejant per la vila emmurallada.

La visita comença a l’Oficina de Turisme, on us donarem una clau i un full de ruta que  us permetrà conèixer els racons més singulars i significatius de la vila medieval d’Hostalric: passejareu pel camí de ronda de la muralla, pujareu a la torre dels Frares i a la torre d’Ararà, us endinsareu a la cova del Relliguer, admirareu la porta d’entrada al recinte medieval, i us sorprendreu davant els sis cents metres de muralla medieval que perfila l’antic Camí Ral. Tot mentre gaudiu d’unes magnífiques panoràmiques de l’entorn.

ELS HORARIS DE LA OFICINA DE TURISME

Del 14/06 al 15/09: de dilluns a dissabte de les 10h a les 14h i de les 16h a les 19h i diumenge de 10h a 14h
Del 16/09 al 14/06: de dilluns a diumenge de les 10h a 14h i les tardes de dissabte de les 15h a les 18h

Font: Oficina de turisme d'Hostalric

Dimecres
29
jun
Dijous
30
jun
Divendres
01
jul
Dissabte
02
jul
Diumenge
03
jul