COR LUTIANA

Arbúcies


DESCRIPCIÓ

El Cor de Veus Blanques Lutiana va ser fundat l'any 1995 com a continuació de la tasca iniciada en les corals infantils d’Arbúcies i de Sant Hilari, però amb la clara voluntat de fer un treball més rigorós a nivell musical i vocal.

El repertori del cor és extens i variat, destacant la interpretació d’algunes de les obres més importants per a formació de cor femení com l'Stabat Mater de G.B. Pergolesi, A Ceremony of Carols de Benjamin Britten, la Messe Basse i la Messe des Pecheurs de Villerville de Gabriel Fauré, Coral Hymns from the Rig Veda i Two Easter Pictures de Gustav Holst, Les Choristes de Bruno Colais, o l’estrena a l’estat español de Folk Songs of the Four Seasons de Vaughan Williams.

El cor va estrenar i té enregistrada també l’obra “A Quart de Lluna” del compositor Xavier Pagès, interpretada al Teatre Jardí de Figueres juntament amb la Jove Orquestra de Figueres. Durant l’estiu del 2014, el rumb del cor agafa una nova embranzida amb la participació en la segona edició del programa televisiu Oh Happy Day de TV3, on es dóna a conèixer a tot el públic català i on afronta nous reptes, tant musicals com coreogràfics.

En el currículum del cor destaquen el 3r premi de la Competició de Veus Femenines del 33è Festival Internacional de Música de Cantonigròs, l’any 2015, i el també 3r premi en el XLVI Certamen Coral d’Ejea de los Caballeros, a l’Aragó, l’any 2017. En els darrers anys el cor Lutiana ha estrenat tres obres de gran format; LUTIMUSICALS, una selecció de diversos musicals versionats per a cor de veus femenines, LUTIS PELS AMICS, un espectacle amb repertori de música pop-rock


PRINCIPALS ACTIVITATS

Cant coral amb tot tipus de repertori (clàssic i modern) amb o sense coreografia


SOCIS / PARTICIPANTS

20

Activitats relacionades
LA FLAMA DE FARNERS
2024
LA FLAMA DE FARNERS
Santa Coloma de Farners
Coral/ grup de música tradicional
2024
CorArsNova
Lloret de Mar
Coral/ grup de música tradicional
2024
ASOCIACIÓN HISPANO AMERICANA
Lloret de Mar
Coral/ grup de música tradicional
2024
COR DE CAMBRA SOTA PALAU
Blanes
Coral/ grup de música tradicional
2024
ASOCIACIÓN CULTURAL Y SOLIDARIA DE CHILENOS RUCAPEÑI
Lloret de Mar
Coral/ grup de música tradicional