Els Atrapasomnis

La Cellera de Ter. MÚSICA / TEATRE / ANIMACIÓ INFANTIL


CONTACTE
Jordi Masferrer
info@elsatrapasomnis.cat

www.elsatrapasomnis.cat

Tel. 620 689 664

Compartir

ESPECTACLE

Anem amunt!!!

Un nou format de gran concert familiar amb set músics a dalt de l’escenari que faran de la música el millor instrument per arribar a la lluna i ajudar-la. Un repertori renovat i actual, amb els clàssics de sempre del grup, amb les cançons del dos discs publicats —L’hora dels somnis i Anem amunt!!!— i tota l’escenografia i l’energia que els caracteritza. Durada: 60-70 minuts.

Atrapa la festa!!!

Portem totes les nostres aventures i cançons amb una banda de diferents formats i estem disposats a fer una gran festa. Un espectacle amb moviment, adequat per a totes les edats, participatiu i dinàmic. Adaptació del repertori segons la celebració de l’any. Durada: 60-70 minuts.

L’aventura de somiar

Hem recollit tots els somnis dels nens i nenes, i els hem portat al nostre taller de creació per transformar-los en cançons. Un espectacle amb danses, jocs i cançons, i molt participatiu. Dissenyat per a espais reduïts i propers. Durada: 50-60 minuts.


FITXA ARTÍSTICA

Jordi Masferrer (veu, animació), Pau Boïgues (veu i guitarra), Malva Vila (veu, animació i teclats), Marc Sánchez (bateria), Anna Fusté (baix), David Benítez (contrabaix), Lídia Rodríguez (trompeta), Clàudia Rostey (trombó), Lu Garriga (imatge).