Cia. Alquímia Musical

Vidreres. CONTES / CONCERTS / TALLERS MUSICALS


CONTACTE
Enri Pérez
info@alquimiamusical.cat

alquimiamusical.cat

Tel. 670 214 224

Compartir

ESPECTACLE

El Concert més petit

Proposta innovadora creada perquè infants i famílies gaudeixin d’una vivència musical compartida en un ambient de proximitat. Un viatge musical i sensorial que promou l’escolta, la participació, l’experimentació activa i la descoberta a partir d’audicions, dansa, moviment i elements visuals (titelles, teles, etc.). Repertori de cançons populars i temes clàssics (Chopin, Strauss, Txaikovski) i músiques i cançons pròpies. Adreçat a famílies amb infants de 0 a 5 anys.

Els Sons de l’Univers

Conte musical-taller amb música 100% en directe que promou l’acostament de l’infant a la música a partir de l’experiència sensorial activa. Amb instruments singulars com els bols tibetans, el didjeridú, el monocordi, els diapasons o la tambura. Adreçat a infants de 3 a 12 anys.

La Casa de la Mosca Fosca

Versió musical d’un conte popular rus. Amb un grapat de divertits personatges representats per titelles i un munt de cançons originals interpretades en rigorós directe (piano i veu). Cada personatge té una cançó amb un estil musical diferent que va del blues al rock, la salsa o l’havanera. Adreçat a infants de 3 a 8 anys.


FITXA ARTÍSTICA

Xevi Compte (compositor, pianista i direcció musical), Enri Pérez (contacontes i cantant), Eloi Compte (saxo, piano i percussió), Laia Colom (dansa, xilòfon i percussió), Sara Parés (flautes i fagot).