Cia. LaBú Teatre

Breda. POESIA VISUAL

Finalitzat
2022

CONTACTE
Anna Ros
annaros@labuteatre.com

www.labuteatre.com

Tel. 676 609 811

Compartir

ESPECTACLE

Alma

Primavera, estiu, tardor i hivern. Alma és un viatge poètic i sensorial a través de les quatre estacions de l’any. Un espectacle per a la primera infància basat en el teatre d’objectes i el moviment.

Fragile 2.0

Un delicat retrat sobre la fragilitat, la incomunicació, la desconnexió amb un mateix i amb l’altre, la violència i de tot allò que ens porta a la corda fluixa de la vida. Un espectacle on la deconstrucció del moviment i la poètica visual transporten a l'espectador a un estat de reflexió i llibertat.

Bianco

Una noia que viu en un vell Hostal rep la visita inesperada d’un entranyable viatger. Una trobada especial que portarà a la protagonista a un nou camí inesperat. L’acceptació del canvi, com ens modifiquen els canvis de la nostra vida, com gestionar-los i enfocar-los de la manera més adient, la fi d’un record, la pèrdua d’algú o d’allò que estimes.


FITXA ARTÍSTICA

Idea original (Anna Ros), direcció artística (Anna Ros), creació i interpretació (Andreu Sans i Anna Ros), mirada externa (Montse Bonet), espai escènic (LaBú Teatre i Clàudia Vilà), vestuari (Iztok Hrga), titelles i objectes (Martí Doy), disseny d’il·luminació (Sergi Illa i Josep Badia), disseny de maquinària (Josep Badia), creació musical i sonora (Marcel Fabregat i Joel Condal), disseny gràfic (Roser Padrés, Clàudia Bahima i Jordi Calvet), fotografia (Arian Botey), vídeo (Julian Waisbord).