Cia. Niñas del Mago

Blanes. MÀGIA

Finalitzat
2022

CONTACTE
Carmen Cabeza
ndelmago@hotmail.com

www.ndelmago.com

Tel. 655 976 391

Compartir

ESPECTACLE

Imagina2

Espectacle de màgia d'escenari, saló, carrer o sala petita. Visual i participatiu per a tots els públics, amb tocs de mim i clown. Des que es va crear l’espectacle el 2015, ha crescut amb la companyia i ha viatjat arreu d’Espanya. Us cansa veure el típic espectacle de màgia amb el mag i la seva ajudant? Amb un estil diferent, Niñas del Mago trenquen el tòpic per fer-nos sentir la il·lusió de sempre.

Mirada de maga

Nou espectacle de sala i per a tota la família. La companyia celebra quinze anys sobre els escenaris creant aquest espectacle amb un toc reivindicatiu. Igual que Virginia Woolf en l'escriptura de segle XX, Niñas del Mago trenquen el tòpic en la màgia actual, un àmbit principalment protagonitzat per homes. Aquí no trobareu un mag i una ajudant, com tampoc lluentons ni barrets de copa, sinó dues magues amb molt talent i ganes de reivindicar alguna cosa.

Ilusiona2

Espectacle de màgia familiar de mitjà format amb grans il·lusions. Fins ara l'espectacle més potent de la companyia. Niñas del Mago fa que el públic s’enganxi des del primer moment. En aquest espectacle podràs veure des dels efectes de màgia més clàssics fins a alguns de creació pròpia. Atípic, original, familiar i diferent.


FITXA ARTÍSTICA

Begoña Cabeza (idea original); Carmen Cabeza (guió); Brando i Silvana (direcció i mirada externa); Niñas del Mago (il·lusionistes); Adrián Aceves (tècnic de llum i so); Raúl Jiménez i Marta Marco (fotografies en directe); Niñas del Mago (producció)