Cia. Mhelena Tolosa

Santa Coloma de Farners. POESIA / TEATRE / CONTACONTES


CONTACTE
M. Helena Tolosa
mhelenatolosa@gmail.com

www.mhelenatolosa.com

Tel. 671 631 415

Compartir

ESPECTACLE

Poesia en context

Paraules d’ahir per a avui és un espectacle literari, musical, visual i plàstic. Una història que combina poesia, text, música i pintura. Retalls de música i poesia és una proposta poètica literària de poesia que s'adapta a diferents actes: sopar Estellés, Vinyoli, Dia de la dona, Nadal, Sant Jordi, Temps de Flors… Veu, guitarra i percussió.

Contes i música

Contes d’hivern, d’assetjament escolar, d'hort i natura, llegendes de Catalunya, d’emocions i sentiments, animació lectora, biblionadons i per a adults. Audició didàctica musical i coreogràfica «a ritme de somnis » per conèixer la família dels instruments de percussió en directe.

Solituds

Què poden tenir en comú un ancià solitari, una vaca, una parella de vampirs i la princesa Leia? Quatre històries i dos actors que es riuen de la condició humana i es plantegen les grans preguntes existencials de la vida i la mort en els moments actuals (adults, ESO i batxillerat).


FITXA ARTÍSTICA

M. Helena Tolosa (veu); Josep M. Vallès (guitarra); Roger Vallès (bateria i percussió); Pep Prat (composició i piano); Josep M. Torrebella (pintures); Judit Vallès (dansa); Xavier Vallès (text i guió); Martí Peraferrer i Nona Asensio (direcció artística).