Marga Socias

Amer. TEATR E / MÚSICA / VISUAL


CONTACTE
Marga Socias
margasocias@hotmail.com

www.margasocias.net

Tel. 647 748 588

Compartir

ESPECTACLE

Biblioteca de la curiositat infinita

Algú va dir que la troballa afortunada d’un bon llibre pot canviar el destí d’una ànima. En aquesta biblioteca qualsevol cosa pot passar, des de llegir el teu futur segons l’Oracle dels títols fins a escoltar un conte misteriós sota una taula; col·laborar plegats per fer un llibre de constel·lacions màgiques o escoltar el petit príncep explicat en moltes llengües.

El teu cap és ple d'ocells

és una proposta sonora inèdita i emocionant. Tres músics de diverses procedències toquen dotze peces originals mentre una artista/investigadora analitza cada peça i la manera com aquesta pot ser escoltada. L’anàlisi es revesteix de certa ironia i esdevé un joc seriós que ens porta a reflexionar sobre com escoltem i com volem escoltar.

Separades però juntes

és una experiència artística participativa que té lloc en una plataforma digital. Des d'un lloc remot, la Marga condueix un grup de participants cap a una trobada desafiant, poètica i íntima. Un projecte que neix del desig de crear una experiència relacional que impulsi a trobar una inusual però profunda «manera d'estar » entre les persones.


FITXA ARTÍSTICA

Biblioteca de la curiositat infinita: idea original i desenvolupament: Marga Socias; disseny de l'espai i disseny de les estructures: Thomas Roper; bibliotecàries: Marga Socias i Paula Pascual; disseny gràfic: Sandro Bedini; disseny de so: Tito Carlos; disseny i il·luminació: Nicolás Saganias.
El teu cap és ple d'ocells: idea original i paraules: Marga Socias; composició musical i clarinets: Arthur Daygué; viola de gamba i altres objectes: Pau Marcos; totes les tecles: David Codina.
Separades però juntes: idea original i desenvolupament: Marga Socias; mirada externa: Sarah John; creació i actriu virtual: Marga Socias.