Fel Faixedas

Arbúcies. TEATRE / HUMOR

Finalitzat
2022

CONTACTE
Fel Faixedas
fel@faixedas.cat

www.faixedas.cat

Tel. 636 258 388

Compartir

ESPECTACLE

Faixedas i punt

És un espectacle d’humor, de petit format, on la interacció amb el públic fa que cada funció sigui única i diferent. És un monòleg o una roda de premsa? Faixedas i punt ho és tot. Històries esbojarrades, improvisacions compartides i riures assegurats al llarg de 70 minuts de bon humor.

La força d'un destí

Adaptació del llibre de Martí Gironell La força d’un destí que explica la història de Ceferino Carrión, un home que fugint de la misèria d’Espanya i del servei militar arriba als Estats Units. Allà, es canvia el nom pel de Jean Leon, i s’acaba convertint en un personatge d’allò més estimat per totes les celebritats i estrelles cinematogràfiques gràcies al seu restaurant La Scala i al seu vi Jean Leon.

Ni rastre de qui vam ser:

Xuriguera i Faixedas tornen a l’escenari per recuperar la seva essència, el seu clown, la seva manera peculiar de fer i de dir.


FITXA ARTÍSTICA

Faixedas i punt: Fel Faixedas (guió i interpretació); Raúl Martínez (actor assistent); Dani Tort (disseny de llum i so).

La força d’un destí: Fel Faixedas i Pep Poblet (interpretació); Carles Xuriguera (direcció); Anna Casals (ajudant de direcció).

Ni rastre de qui vam ser: Fel Faixedas (guió); Carles Xuriguera i Fel Faixedas (interpretació); Robert Molist (direcció); Dani Tort (disseny de llum i so).

Amb la pandèmia els teatres han quedat buits. El govern necessita personal per cobrir les places de vigilant d’escenari qualificat, una nova professió que es va crear quan aparegué la llei orgànica Cultura/21 i la necessitat de tenir els escenaris lluny de l’abast d’artistes, activistes, comediants, gent de l’antiga cultura i públic en general. El vigilant d’escenaris qualificat procura que no passi res. Mai. Tal com mana la llei.