Trio Febos

Música a l'Esperança - XXIX Cicle de Concerts

10 €
Divendres 28 de maig | 20:00 h

Venda d'entrades a la taquilla del teatre 1h abans de l'inici del concert.

El Trio Febos és el fruit de trobar-se tres joves músics (tots tres nascuts a finals del segle XX) a la Hochschule für Musik de Freiburg (Alemanya) on cursen els seus estudis superiors.

Al piano trobem la blanenca Nina Muñoz Ramos, que va començar els seus estudis a piano a l’Escola de Música “Col·legi Santa Maria” Ha estat guardonada al "Concurs Joves Intèrprets de Piano de Catalunya" (2012 i 2013), al "VI Concurs Piano Junior" (2016) i al "Premi de Música Ciutat de Mataró" (2018 i 2019) abans de marxar a Alemanya i ha actuat de solista a Tarragona, Barcelona, Marbella, Freiburg im Breisgau..., havent rebut classes de prestigiosos professors d’Àustria, Alemanya, França, Països Baixos i França.

Lucía Fernandez Castaño, nascuda a Albacete és la violinista. Després de començar els seus estudis al Conservatori de la seva ciutat natal, segueix els seus estudis superiors al Conservatorio Superior de Música de Castilla-La Mancha fins que marxa a Alemanya. Ha participat en projectes amb diverses orquestres joves, destacant la titularitat a la Joven Orquesta de la Comunidad de Madrid (JORCAM) per a les temporades 2017-19 i de la Joven Orquesta de Castilla-La Mancha. Ha col·laborat en el projecte "Side by side" amb la Royal Orchestra Concertgebouw. L'any 2018 va ser escollida academista a l'Orquestra Ciutat de Granada, com ajudant de concertino amb el director Pablo Heras-Casado i el mateix any va ser premiada en el concurs de solistes del Conservatorio Superior de Música de Castilla-La Mancha per interpretar al costat de l'Orquestra Simfònica de l'CSMCLM el concert op. 64 de Felix Mendelssohn.

I Álvaro Jesús Berlanga Saavedra és qui toca el violoncel. Nascut a Madrid, comença els seus estudis “Centro Integrado de Música Padre Antonio Soler” (San Lorenzo de El Escorial) i avança fins que una beca Erasmus li permet marxar a Freiburg. El seu interès per l'orquestra l'ha portat a participar a festivals com el Britten-Pears Festival (Aldeburgh, Anglaterra) i el Festival per le Orchestre Giovanili (Ischia, Itàlia), Festival Internacional de Música Touquet (França). Al 2018 participa en el projecte "Side by side" juntament amb el Royal Concertgebouw d'Amsterdam. A més, aquest any és seleccionat per l'Acadèmia Jove de l'Orquestra Ciutat de Granada (OCG). Ha estat membre de joves orquestres com la JORCAM sent-ne cap de secció des de 2017,  l'Orquestra Simfònica d'Àvila, l'Orquestra Simfònica Crescendo de Freiburg, la Jove Orquestra de Castelló o la ORSO (Orchestra & Choral Society Freiburg). Al 2017 és seleccionat per interpretar el concert de Saint-Saëns amb l'Orquestra Simfònica de Conservatorio Superior de Castilla-La Mancha i al 2018 funda el Quartet Loxia amb Lucía Fernández.

El Trio Febos oferiran un programa d’alt nivell amb obres de Wolfgang Amadeus Mozart, Gabriel Fauré i Bedich Smetana.

Divendres
28
mai
20:00 h
Des de
10 €

Activitats relacionades

Nana's Band
2021
Nana's Band
Festes del Roser d'Amer
15.05.21 | 18:30 h
Amer
Música
La Nova de Blanes
2021
La Nova de Blanes
Festes del Roser d'Amer
16.05.21 | 17:30 h
Amer
Música
CICLE NITS DE PIANO AL TEATRE DE LLORET: XAVIER RICARTE
2021
CICLE NITS DE PIANO AL TEATRE DE LLORET: XAVIER RICARTE
21.05.21 | 20:00 h
Lloret de Mar
Música
Alessio Arena
2021
Alessio Arena
Música a l'Esperança - XXIX Cicle de Concerts
21.05.21 | 20:00 h
Blanes
Música
Orfeó Català
Celebració del 75è aniversari de Veus Alegres
29.05.21 | 18:00 h
Sant Hilari Sacalm
Música
MANU GUIX (formació amb piano)
2021
MANU GUIX (formació amb piano)
06.06.21 | 19:00 h
Blanes
Música