Arnau Blanch

"Everybody needs good neighbours "

Finalitzat
2020
Del 04.09.20 al 04.10.20

La obra d’Arnau Blanch, guanyadora del premi Art en ruta 2020 es podrà visitar a la Casa de Cultura de Girona dins el marc del festival Innund’Art del 4 de setembre al 3 d’octubre.

Everybody needs good neighbours és un viatge visual que parteix del poble natal del fotògraf, Vilobí d’Onyar, que es caracteritza per estar ubicat en un espai de confluència d’infraestructures de transport i que el converteix, segons l’artista, en un territori desmembrat. Els túnels, els ponts, les tanques i els murs de contenció constitueixen un paisatge al qual els veïns de la zona han hagut d’adaptar-se. L’aparent comoditat i millora de mobilitat associada a les infraestructures construïdes, pels habitants de Vilobí d’Onyar, funciona inversament i fa que els vilatans s’hagin d’adaptar a un entorn artificial.

El fotògraf s’acosta a aquest territori d’una manera única, buscant novetat i sorpresa pel que li és familiar, tot explorant l’espai de trànsit i les persones que l’habiten a través d’una instal·lació audiovisual.

La obra Everybody needs good neighbours va guanyar la Beca Fotopres de la Caixa (2014) i el premi PhotoEspanya: Best Photobook (2015).

Blanch ha exposat a diferents sales del país, Anglaterra, Brasil, Nova York, Alemanya i Holanda.

www.arnaublanch.com

Divendres
04
set
 
 
Finalitzat
Dissabte
05
set
 
 
Finalitzat
Diumenge
06
set
 
 
Finalitzat
Dilluns
07
set
 
 
Finalitzat
Dimarts
08
set
 
 
Finalitzat
No hi ha elements

Activitats relacionades