Torna el Festival Toca Riure: humor i teatre a Caldes de Malavella

11.03.2024

 

Del 16 de març al 20 de juny, hi haurà 7 propostes d’entreteniment per a tots els gustos i públics.  

Caldes de Malavella acull aquesta primavera una nova edició del Festival Toca Riure. Durant els mesos de març fins a juny, el municipi podrà gaudir de fins a 7 propostes diferents de comèdia i arts escèniques al Teatre-Cinema Municipal. Les obres estaran representades per companyies professionals i amateurs dedicades a tots els públics.

El dia 16 de març a les 20 h, obrirà les actuacions el grup amateur WCTeatre amb l'obra Sota la Catifa, un thriller que parteix de la desaparició d'un professor del Col·legi professional de detectius privats. Aquesta actuació s'emmarca dins la campanya "Al teatre cap butaca buida".

Els següents en trepitjar l'escenari seran la companyia Teatre Mòbil amb l'obra Oops!, un show que vol ser un cant a l'optimisme, a viure i a riure amb els pulmons plens i els ulls clars. Aquesta sessió serà el 14 d'abril a les 12 h. Només 6 dies després, el dia 20 d'abril, el grup de teatre La 113, interpretarà El xoc, una comèdia sobre les casualitats i els cops de sort (o mala sort) que poden capgirar-nos la vida en un instant.

El 23 d'abril a les 18 h, per la diada de Sant Jordi, la companyia Empordà Mar, portarà Salva Mars Cirkus, un espectacle familiar que mostra la vida en el mar i les seves amenaces en clau còmica, teatre gestual, imaginació i surrealisme.

Ja entrant al maig, serà la Secció Dramàtica del Centre Els Catòlics d'Olot qui portarà a l'escenari Red Pontiac, el dia 5 a les 18 h. I el 25 de maig a les 20 h, arribarà Un tal Quixot, a càrrec de Cascai Teatre Marcel Tomàs. El festival tancarà el dia 8 de juny amb Hem de viure, un espectacle de creació pròpia a partir de textos que parlen de dramatúrgia, a càrrec del Grup de Teatre Traspunt de Caldes.

PROGRAMA

Les entrades es podran adquirir anticipadament mitjançant el portal http://ticketara.com/ i els preus seran els següents:

Familiar i Amateur: Anticipada 3 € /Taquilla 6 €

Professional: Anticipada 5 € / Taquilla 10 €

L’única entrada que només es podrà comprar a taquilla serà la de l’obra amateur Hem de viure, que tindrà un cost de 6 € una hora abans de la funció.

Font: Ajuntament de Caldes de Malavella 

Notícies