Espectacle de mapping a Amer, Sant Hilari Sacalm i Maçanet de la Selva els dies 6, 7 i 9 de juliol

30.06.2023

Els dies 6, 7 i 9 de juliol es realitzaran els espectacles de mappings a Amer,  Sant Hilari Sacalm i Maçanet de la Selva, resultat dels tallers de mapping amb intel·ligència artificial que s'ha portat terme en el marc del projecte "Cultura i Transformació Digital".

El resultat es podrà veure en els espais i horaris següents:

- Amer a la façana de CAN TERME, a la plaça del Monestir 1, a les 22 h.

- Sant Hilari Sacalm a la façana del DESPATX DE L'AIGUA, a la Plaça Mossèn Jacint Verdaguer a les 22 h.

- Maçanet de la Selva a la façana de CAN FELLÓ,  a l'Avinguda Catalunya, 13 a les 22 h.

* Es faran diferents projeccions cada 15 minuts, a les 22 h, a les 22:15 h, 22.30 h i a les 22:45 h.

Els laboratoris per la innovació i la cultura digital en l’àmbit cultural-creatiu s'han realitzat a Amer, Maçanet de la Selva i Sant Hilari Sacalm, i han consistit en la realització d’una sèrie de tallers teòrics i pràctics de creació de peces audiovisuals de gran format per a ser projectades damunt elements patrimonials emblemàtics de la comarca, gràcies a tècniques de mapping.

En els tallers que han estat impartits per Playmodes Studio, han comptat amb la participació d'agents i artistes de diferents perfils i disciplines.

Durant les sessions s'ha aprofundit en la descoberta de nous llenguatges i tècniques, per tal de diversificar en els seus camps creatius, convertint la tecnologia en una eina capaç de materialitzar idees i no en una finalitat en si mateixa. Els participants han conegut diverses tècniques manuals de mapping i l’ús d’algorismes d’intel·ligència artificial. 

Els mappings de gran format damunt les façanes han servit de model i són el resultat final dels tallers.

 

Notícies