Connectant talent creatiu i territori

 

CONNECTANT TALENT CREATIU I TERRITORI es un projecte que té la finalitat d'incorporar el talent del sector cultural-creatiu als projectes de desenvolupament local de la comarca de la Selva.

El projecte pretén millorar la professionalització del sector, establir una xarxa de col·laboració entre els agents i generar nous projectes o productes que millorin la oferta cultural-creativa al territori.

El programa s'estructura en 2 fases: Una fase de formacions i una segona fase d’incubació de projectes culturals que gaudiran d’un acompanyament tutelat fins a la seva realització final.

1. Accions per la professionalització del sector cultural-creatiu: Un cicle de formacions que proposen diferents eines i instruments per a la millora en el disseny, finançament i desenvolupament de projectes de l’àmbit cultural i creatiu. La programació consta de 6 càpsules formatives, seminaris i tallers sobre les principals qüestions relatives als projectes culturals i a la professionalització artística. També es duran a terme visites a espais, institucions i empreses culturals de la mà dels seus responsables. 

Programa d'accions formatives:

ACCIÓ 1: L'abc del sector cultural (4 i 5 de maig)

ACCIÓ 2: El talent creatiu i el projecte cultural: Disseny de projectes i marc jurídic en l'àmbit de l'emprenedoria cultural i l'associacionisme (18 de maig)

ACCIÓ 3: El finançament de projectes culturals: opcions de finançament públic, privat i internacionalització de projectes culturals (1 de juny)

ACCIÓ 6: Visites (8 i 9 de juny)

ACCIÓ 4: El talent creatiu en xarxa: cultura i dinamització territorial (15 de juny)

ACCIÓ 5: Les noves connexions de la cultura; talent creatiu en diàleg amb altres sectors estratègics (29 de juny

DESCARREGA'T EL PROGRAMA DETALLAT DE LES FORMACIONS 

Ara, ja pots veure els videos de les ponències en aquest enllaç!!!!!!!!

INSCRIPCIONS A LES FORMACIONS (TANCAT) 

QÜESTIONARI D'AVALUACIÓ

2. Desenvolupament de projectes cultural-creatius vinculats al territori: Aquest projecte posa en pràctica la integració del talent cultural-creatiu dins les iniciatives de desenvolupament territorial. Parteix de la BORSA DE PROJECTES de territori  i de la selecció d’iniciatives amb més potencial i més adequades a les característiques de la pròpia xarxa

Els participants desenvoluparan el disseny d’un projecte creatiu vinculat a una iniciativa de desenvolupament local, en col·laboració amb els promotors d’aquesta iniciativa. Una part d’aquests projectes es portaran a la pràctica com a pilots. Es persegueix un doble objectiu: donar a conèixer els autors de l’obra/intervenció i obtenir una millora significativa de la proposta local (en termes d’atracció de nous públics, diversificació de l’oferta, millora de l’atractiu local, etc.) Al llarg d’aquesta etapa els participants tindran l’assessorament i acompanyament d’experts en matèria cultural-creativa. Es preveuen dues modalitats de projectes: a) projectes per agents “novells” destinats a amateurs o professionals de trajectòria emergent; b) projectes per agents “consolidats” dirigits a professionals o empreses de trajectòria més sòlida.

MÉS INFORMACIÓ I PRESENTACIÓ DE PROJECTES AQUÍ

 

 

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR