Magalí Sare & Sebastià Gris

Presenten el disc "A boy & a girl"

Finalitzat
Dissabte 28 de novembre | 18:00 h

Entrades a la venda properament

Magali Sare i el guitarrista mallorquí Sebastià Gris van estudiar juntes al Conservatori del Liceu de Barcelona. Toquen plegades des del 2016 i han passat per molts estils musicals diferents. El principal llenguatge que les va unir va ser el jazz, tot i que han confeccionat diferents repertoris que van del pop a la música tradicional passant per temes propis. 

?L’any 2018 guanyen el primer premi de jazz de Juventudes Musicales de España i el 2019 guanyen el primer premi del concurs internacional de música en llengües minoritàries SUNS Europe celebrat a Udine, Itàlia.

Aquell mateix any, llencen un petit EP de dos temes propis titulat “Venim a aquest món”.  

El gener de 2020 editen el seu primer disc A BOY & A GIRL (Microscopi), produït per en David Soler i el mes de març es presenta a l’Auditori de Barcelona.

Aquest projecte ha estat considerat entre els 20 millors discos de World music segons les votacions de la World Music Charts Europe per segon mes consecutiu.

El repertori està compost per música de cambra de grans compositors europeus com F. Schubert, R. Strauss, F. Poulenc o bé Eduard Toldrà, i també algunes cançons tradicionals mallorquines. Totes aquestes cançons s’allunyen molt del seu gènere original, no només per la reinterpretació i els arranjaments dels dos components del duet, si no també per la presència de l’electrònica.

Activitats relacionades

Free Piano
Suspès
2020
Free Piano
amb Carles Marigó
12.12.20 | 21:00 h
Blanes
Música
Rikus. Presentació del disc
2020
Rikus. Presentació del disc "Cançons amb barretina"
Concert infantil i familiar
30.12.20 | 17:30 h
Santa Coloma de Farners
Música
MAYTE MARTÍN
2020
May Martín "Memento"
Concert de flamenc
02.01.21 | 20:00 h
Lloret de Mar
Música