La Principal de la Bisbal · Tutú-keké

Festa Major de Riudarenes

Finalitzat
2019
Diumenge 15 de setembre

La Principal de la Bisbal (18:30h)
La Principal de la Bisbal és una formació empordanesa creada l’any 1.888 a la ciutat de La Bisbal d’Empordà, recollint la saba i l’experiència de cobles més antigues. Ha estat guardonada en tots els certàmens en els quals ha pres part. Cal destacar, per damunt de tots, els premis obtinguts en els concursos de Barcelona (1892,1909), Girona (1906,1912,1916) i Sant Feliu de Guíxols (1932). Aquest darrer li valgué el títol de Cobla Oficial de la Generalitat de Catalunya, el qual li fou restituït el 8 de setembre de 1978 a través d’una Ordre del President Josep Tarradellas.
La Principal de la Bisbal és conceptuada, avui per avui, com la primera cobla dels Països Catalans, sobirana indiscutible de places i aplecs i una de les nostres institucions més prestigioses. Per raó de la seva gran anomenada la seva presència en les sales de concerts, aplecs i festes majors de més entitat és indispensable.

Tutú-keké (22h)
Tutú- Keké és una banda de versions que va començar la seva aventura el 2010 a Vidreres. El grup, format per a quatre musics, provenen de diferents formacions musicals en el món de les orquestres i és a partir del 2013 que s'aventuren amb aquest projecte de banda de versions.
Un repertori variat i un directe contagiable, una formula que ha tancat el 2016 amb més de 100 actuacions.

Dani Ortiz;Veu
Toni Guerrero; Guitarra espanyola i baix.
Jordi Contreras; beu i bateria.
Pol Pruneda; Baix.
Miguel Angel Veu; guitarra elèctrica i baix.

 

Activitats relacionades

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR