Ekaterina Záytseva

L'Art de la Guitarra

Finalitzat
2019
Del 18.07.19 al 12.09.19 | 21:00 h

Ekaterina Záytseva, nascuda a Ginebra i establerta a Barcelona està considerada un dels talents més destacats de la seva generació. Les seves magistrals versions del gran repertori per a guitarra han estat elogiades unànimement per públic i crítica.
La seva formació ha transcorregut entre Moscou, Barcelona i La Haya, a on va obtenir el Master en Music Degree. Ha participat als festivals internacionals de guitarra espanyola més importants i ha estat premiada a nombrosos concursos nacionals i internacionals. Ha actuat a prestigioses sales de concerts com el Palau de la Música Catalana de Barcelona, la sala “Rajmáninov” de Moscou, Filarmónica de San Petersburgo, Auditori de Castellón o la Sala de la Radio Varsòvia. Te editats tres Cds: Intimo, Danzas Españolas i Carnaval.
Ekaterina Záytseva és una artista consagrada al cicle "Maestros de la Guitarra" de Barcelona, a on actua regularment tant com a solista com en diverses formacions.

Més informació a www.artdelaguitarra.com

 

Activitats relacionades

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR