Anunci emergent

Vols que t'informem regularment de la nostra programació?

* obligatori
Legal
×

Levi Orta. Copista d'artistes-polítics

Inund'Art 2019

Del 31.05.19 al 22.06.19

Casa de Cultura de Girona

Levi Orta
Levi Orta

L’obra de Levi Orta, guanyadora del premi Art en ruta 2019 es podrà visitar en el marc del Festival Inund’art del 31 de maig al 22 de juny a la Casa de Cultura de Girona.
La proposta expositiva Levi Orta, copista d’artistes-polítics és un treball d’investigació que l’artista fa sobre el component creatiu de la política i ens convida a repensar la forma en què les posicions ideològiques es barregen amb l’art i els seus diferents actors.
Orta investiga les incursions dels líders polítics en el món de l’art, usa l’exercici de la còpia com a mètode analític centrant-se en les imprecisions de la frontera art-política. El seu gest té la intenció d’analitzar críticament la instrumentalització que alguns polítics han fet del món del l’art. La proposta de l’artista es composa de sis obres i un vídeo que recopila fragments documentals i dialoga amb el conjunt de la obra.

L’obra es podrà visitar a del 31 de maig al 22 juny a la Casa de Cultura de Girona gràcies a un acord de col·laboració amb el festival Inund’art; plataforma cultural per promoció i exhibició de propostes en l’àmbit de les arts visuals i altres disciplines artístiques contemporànies a Girona.

Levi Orta explicarà el seu treball durant una visita guiada el proper divendres 31 de maig a les 20h a la Casa de Cultura de Girona.

Art en Ruta és un cicle d’exposicions itinerants de promoció de les arts visuals que posa en relació i estableix un circuit entre els artistes i els municipis de la Selva. La finalitat del projecte és crear un circuit anual expositiu, promoure les obres i oferir una plataforma conjunta de promoció del talent artístic de la comarca.
Art en Ruta és una acció en el marc de la iniciativa SelvaCultura, que també inclou el portal www.selva.cultura.cat de promoció de l’activitat cultural de la comarca de la Selva. Amb aquest projecte, el Consell Comarcal de la Selva preveu seguir donant suport a la promoció de l’escena cultural com a factor de dinamització social i econòmica de la comarca.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR