La Caravana de les Arts

Teatre / humor


Cristina Catalán
lacaravanadelesarts@gmail.com
Tel. 686 369 674

La Caravana de les Arts
La Caravana de les Arts

ESPECTACLES

La guarda cuidadosa, un entremés de Miguel de Cervantes: dos homes, un soldat i un sagristà, volen casar-se amb la mateixa dona mentre el soldat està sempre vigilant perquè ningú li tregui la seva estimada enamorada.
Durant l’obra apareixen diversos personatges, un carrer concorregut. Podrà el soldat casar-se amb Cristina?

Mag-bullying: és la història de 3 adolescents que es van conèixer de ben petits a l’escola, a primària va començar el seu assetjament escolar, es van unir i junts van lluitar fins a l’institut per superar amb la imaginació el bullying.
Si vols conèixer com van superar l’assetjament escolar, aquesta és la teva obra de teatre, una obra dirigida a tots els alumnes de primer i segon cicle d’ESO i també batxillerat.

Fitxa artística
Direcció i dramatúrgia (Paco Moreno), ajudant de direcció (Cristina Catalán), intèrpret (Tània Vidal), vestuari, escenografia, il·luminació (La Caravana de les Arts), espai sonor (Eduard Lanzas), producció executiva (Cristina Catalán), fotografia (Vanesa Romero) i il·lustració (Elena Prats).

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR