Innova Ensemble "Pere i el llop"

Sona Amer 2019

Finalitzat
2019
Diumenge 07 d'abril | 18:00 h

Si en un concurs la pregunta és "Quins contes musicals per a nens coneixes? "segur que Pere i el llop figura entre les primeres respostes. Pere i el llop és un dels primers contes musicals escrits, una referència per a tots els que es crearan posteriorment i un dels més interpretats, gravats i adaptats. El Conte musical que presentem va ser escrit per en Sergei Prokofiev l'any 1936. La seva idea era fer arribar als nens la música simfònica sense que s'avorrissin. Va cercar diferents personatges i els va representar per un instrument. A l'hora volia representar aspectes de la societat a traves dels diferents protagonistes del conte.
 

El Quintet de vent InNova es constitueix l'any 2008 dins el marc del InNova Ensemble, conjunt dedicat a la divulgació de la música de cambra, amb un especial interès per la Música Contemporània. Els seus joves integrants, s'han format amb els més prestigiosos professors europeus com Renate Greiss-Armin, Aurèle Nicolet, Thomas Indermühle, Michel Lethiec, Radovan Vlatkovic o Hansjörg Schellenberger, entre d'altres. Així mateix, han format part d'orquestres de renom com l'European Union Youth Orchester, Gustav Mahler Jugendorchester, Schleswig Holstein Festival, Orquestra del Gran Teatre del Liceu, BOS de Bilbao o Palau dels Arts Reina Sofia de València.

 

Activitats relacionades

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR