Pauk

Presenta el seu últim treball "Melancholic Anger"

28.07.17

El músic i productor de Caldes Pauk presenta el seu nou treball “Melancholic Anger” que es presenta com un altre catàleg de peces de techno visceral i emotiu al mateix temps, en el qual ha bolcat vivències personals, pensaments i moltes hores de treball i passió.

 El productor català, un dels puntals del segell Discontinu, acaba de treure l'albúm, “Melancholic Anger”, que es presenta com un altre catàleg de peces de techno visceral i emotiu al mateix temps, en el qual ha bolcat vivències personals, pensaments i moltes hores de treball i passió. Tant a l'estudi com als plats, Pauk juga amb els ritmes i les textures com si fossin una tela abstracta en la qual anar dibuixant i teixint a poc a poc, fins a donar amb un so complex i dens, però en el que hi ha suficient espai perquè entrin les melodies i la llum.

Pau Cabruja (aka Pauk) és també conegut per ser un mestre del monome, instrument interactiu amb un display molt visual amb el qual acostuma a compondre i crear la majoria de les seves composicions. “Melancholic Anger” és només el seu segon LP, després d'un debut, “Insekt”, que va ser de les primeres referències de Discontinu, allà pel 2008. Enamorat dels knobs i els botons i addicte als controladors, la seva música és una combinació de complexos breaks i excitants melodies que resulten en un maridatge perfecte entre tecnologia i humanitat. Ha participat en alguns espectacles escènics, com “A Paso de Lorca”, una selecció de poemes del poeta andalús escenificats pel ballarí de flamenc Juan Carlos Lérida, i ha editat maxis i EPs en d’altres segells a més de Discontinu, com Enpeg (USA), Analog Industries (USA) o Irreverent Music (Barcelona).

Font: Sonar 2017

soundcloud.com/pauk

 

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR