Exposicions a Blanes dels mesos de juny i agost

17.06.2020

Aquest estiu es duran a terme diverses exposicions a Casa Saladrigas i Sala García-Tornel de Blanes que no et pots perdre!

A Casa Saladrigas trobarem l’exposició AFIC Blanes 1960-2020 des del 20 de juny al 4 de juliol. Una exposició que organitza l’agrupació fotogràfica i cinematogràfica de  Blanes, un recull de fotos històriques, retalls de premsa d'abans, els primers "Quillats" i un munt de records i fets importants.

També se celebrarà la 48a edició del Concurs Fotogràfic Digital, de l'11 de juliol a l'1 d'agost. Del 31 de juliol al 29 d'agost podeu visitar l'exposició 'Blanes, tan sols una història' de Joel Ristol; una comparació entre les pintures, totes situades al Blanes del segle passat i la fotografia actual, intentant transmetre la idea de l'inexorable pas del temps, com tot s'acaba perdent, igual que les pintures es perden en les taques que les formen.


Per últim, a la Sala García-Tornel, del 20 de juny al 5 de juliol, hi haurà exposats els treballs de Recerca de Batxillerat 2020 de l’Institut de Blanes. Del 10 al 26 de juliol 'Moments' de Concepció Gómez ''Bori''. I del 7 al 23 d’agost, Marditerrànea-ment de Martha Hernández.

Notícies