Tot a punt per la Fira Guilleries de Sant Hilari Sacalm

08.10.2019

Els propers dies 12 i 13 d’octubre es celebra una nova edició de Fira Guilleries. Un esdeveniment que any rere any ha anat creixent, tant en nombre de paradistes, d’activitats, com d’assistents, consolidant-se com un dels esdeveniments més atractius del territori.

Fira Guilleries naixia ara fa 4 anys amb la intenció de posar en valor la comarca natural de Les Guilleries i tot allò que hi podem trobar. Un increïble i molt divers entorn natural, uns municipis plens d’història, amb la seva gent, els seus productes, les seves tradicions, la seva gastronomia...
Un any més l’Ajuntament de Sant Hilari fa una aposta decidida per aquesta fira, que s’ha convertit també en una acció que complementa i reforça el missatge de la nova marca turística del municipi.

En aquesta edició la gastronomia agafarà el protagonisme; gaudirem com mai de la cuina del territori, dels productes km0 i dels plats més típics. O sigui que els amants de la cuina podrem disfrutar des d’un taller de Cuina Mare amb en Salvador Brugués a la presentació del Gelat de territori dedicat a Sant Hilari amb el popular Marc Ribas (joc de cartes) o fins i tot participar en un taller de reaprofitament.

Tot això s’acompanyarà de música en directe, mercat de productes, d’artesania, zona infantil, artistes, autocaravanistes, puntaires, bolets, trenet turístic i molt més per completar un esdeveniment farcit d’activitats, de productes, i d’entreteniment per petits i grans.   

De les activitats culturals destaquem:
Durant tot el cap de setmana | Exposició col·lectiva d'art a càrrec d'Excèntrica.
Dissabte a les 18h | Concert amb Jean Paul Dupeyron
Dissabte a les 20h | Concert amb Damià Olivella
Diumenge a les 13:30h | Concert amb Joan Vinyals

Notícies