Estiuart a Osor, un cap de setmana on l'art serà el protagonista

30.07.2019

Organitzat per el CAOS col.lectiu d'artistes d'Osor, s'estrena un nou projecte artístic que complementa les activitats per aquest estiu a la població d'Osor.
El projecte pretén visualitzar l'art creat per artistes del municipi, en totes les seves disciplines: arts plàstiques (dibuix, pintura i escultura), escèniques i dinàmiques.
El marc escollit són els carrers i places del barri antic, en un format poc habitual, i on s'exposaran les obres integrades en l'entorn urbà, murs, parets de pedra, jardins, amb peanyes i cavallets. L'horari per visitar l'exposició  s'allargarà de les 10 h. del matí fins al vespre, i durant els dos dies.
Artistes participants: Joan Busquets, Joan Cantal, Gregori Puyol, Marta Culla, Anna Sardà, Mª Carmen Jorda, Carles Arias, Vicenç M. Cuvalier, Ramón Crous, Montse Canals, Josep Codina, Gisela Vicens, Jaume Tans i Miquel Zabalza  i els petits artistes de l'Escola La Vall.

Com a espectacles concrets destaquem:
Dissabte 3 d'agost a les 19 h. Presentació oficial del Caos, amb una breu interacció artística; seguidament concert amb en Ramón Crous i Josep Codina; i a les 22 h l'espectacle d'arts escèniques “Fosques” on actuen la Gisela Vicens i la Montse Canals, amb música de Mikel Zabalza i tècnica de Jaume Tans (Projecte de Cia Las Lo Las, El Paller i Art Estudi).

Notícies