La 4a edició del Viu la Burés ja és aquí!

06.06.2019

Enguany el festival celebra la quarta edició i continua amb la idea de potenciar el talent jove dedicat al món tèxtil. Per això, hi haurà una Desfilada de moda de joves dissenyadors, la majoria formats a l'INS La Garrotxa, que comptarà amb la participació de l'agència de models professionals Piùbella. Anima't a viure una experiènia diferent a l'antiga fàbrica tèxtil d'Anglès!

Viu la Burés és una proposta cultural que neix de la necessitat de crear un esdeveniment a la Burés que dinamitzi i promocioni l'espai. La història de la fàbrica està molt arrelada a la història del poble i, per aquest motiu, podríem dir que es tracta d'un símbol d'identitat. Tot i la seva importància, amb els anys, el complex industrial s'ha anat deteriorant i ara es troba en una situació de perill. Si volem que la Burés no desaparegui de la vila, ni tampoc de les nostres vides, se n'ha de preservar la seva conservació. Hom pensa que aconseguir-ne la preservació només serà possible si la ciutadania hi creu i hi aposta.

EDICIÓ 2019
Dijous 13 de juny, a les 19h. 
Biblioteca Joaquim Bauxell d'Anglès.
Cinefòrum. Viu una tarda de cinema amb 'La Teranyina', una pel·lícula dirigida per Antoni Verdaguer i basada en la novel·la homònima de Jaume Cabré. 
Places limitades. Cal fer inscripció.

Divendres 14 de juny, a les 17:30h. Biblioteca Joaquim Bauxell d'Anglès
Activitats infantils. Hora del conte especial Viu la Burés, a càrrec de la Reina del silenci i, a continuació taller de petites manualitats amb les Teixidores d'Anglès.

Dissante 15 de juny. Sala 1 d'octubre de la Burés.
17h Visita teatralitzada a la Màquina de Vapor i al futur Museu del Vapor.

17h - 18:30h Tallers infantils
Tallers realcionats amb el tèxtil per a tota la família. Grans i petits s'ho passaran d'allò més bé. 
Per a la realització del taller serà necessari portar 3 o 4 fotos mida 10x15cm o inferior.

18h Espectacle familiar 'Imagina2'.
Espectacle familiar 'Imagina2' amb les 'Niñas del Mago'. Espectacle de màgia visual i participatiu per a tots els públics amb tocs de mim i clown.

19h Desfilada de moda
Joves dissenyadors i Agència de models professionals Piùbella. Amb actuacions de l'Escola de Dansa d'Anglès.

20h Monòleg amb Àngel Miralles.
Còmic, actor i monologuista professional amb més de 16 anys d'experiència passant per escenaris i platós de televisió de tot Espanya amb el seu humor que no deixa indiferent.

21:30h Concerts
Nori&Ferry
duet de versions en acústic
Nana&Pillows. Soul, funk i blues. Una combinació ideal per amenitzar l'hora del sopar.

I durant tota la jornada
El Museu del Vapor estarà obert i es podran programar visites guiades per a grups.
Zona Foodtrucks per degustar difeers plats gastronòmics.
Exposició fotogràfica 'Capturant la realitat'. Mostra fotogràfica que recull el treball de disset professionals sobres els fets més destacats del 2017, amb especial atenció a tots els esdeveniments polítics que es van viure el darrer trimestre d'aquell any. Es tracta d'una exposició que s'ha escollit amb motiu dels actes que també van tenir lloc a la Fàbrica Burés l'1 d'octubre de 2017.

Notícies