El teatre La Societat de Maçanet de la Selva acollirà la segona mostra de curtmetratges del projecte #itutambé

07.02.2019

El teatre La Societat de Maçanet de la Selva acollirà la segona Mostra de Curtmetratges del projecte #itutambé el proper dia 15 de febrer. Aquesta mostra té com a objectiu presentar els treballs audiovisuals que han realitzat els joves de les urbanitzacions de Riuclar (Massanes), Aiguaviva (Vidreres), Vallcanera (Sils), Santa Coloma Residencial (Santa Coloma de Farners), Montbarbat (Maçanet de la Selva), Can Fornaca (Riudarenes) i Riells i Viabrea.

En el transcurs de l'acte, que es farà a les set de la tarda, hi haurà una entrega de premis als millors curtmetratges que s'han realitzat en el marc de les formacions del #itutambé. Entre les novetats d’aquesta segona edició destaca la creació d’un guardó especial al millor dels curtmetratges que patrocina la televisió de referència a la comarca de La Selva TV.

Amb aquesta activitat oberta a tothom es posarà el punt final al projecte comunitari #itutambé de l'any 2018.

El projecte #itutambé es desenvolupa a set urbanitzacions de la comarca de la Selva, amb la idea de dinamitzar aquests espais -sovint allunyats del nucli urbà- i de crear xarxa social. El projecte inclou un treball comunitari previ que es tradueix en reunions i contactes amb la xarxa social del municipi: tècnics de joventut, associació de veïns, joves, serveis socials, regidors, entitats, etc. El fruit d'aquest treball comunitari són les activitats i tallers proposats per la mateixa xarxa del municipi.

En el desenvolupament del projecte d'aquest any hi han col•laborat els mateixos ajuntaments que participen en el projecte, les associacions de veïns i altres entitats de les urbanitzacions.

Aquesta iniciativa la financen la Secretaria de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, i la coordina el Departament del Pla d'Inclusió i Ciutadania de l'Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal de la Selva.

 

Notícies