Reskat, guanyadors del concurs de grups de música Calabutí 2018

02.01.2019

 

El grup de música bagenc Reskat guanya el concurs Calabutí de la Cellera de Ter.

La banda formada per 8 joves del Bages de música pop, dock, reggae i ska serà premiada amb una pre-producció i enregistrament d'EP, la creació d’una càpsula audiovisual i la seva difusió a través de la Casa de la música del Gironès. A més la banda comptarà amb un programa de suport i acompanyament per la professionalització del sector musical de l’Espai Marfà i una actuació musical durant les Festes del Roser de la Cellera de Ter 2019.

La  Cellerenca Nora Ausellé  va estar el grup guanyador per votació popular que disposarà d un programa de suport i acompanyament a iniciatives del sector musical de l’Espai Marfà de Girona i una actuació musical durant la Fira de la Cervesa de la Cellera de Ter 2019.

El concurs de grups de Música Calabutí vol ser un esdeveniment que garanteixi la continuïtat a l’element musical de la Cellera de Ter, amb una població de menys de 2000 habitants, hi ha molts agents vinculats a l’àmbit musical, ja sigui perquè formen part de grups de música o perquè es dediquen professionalment a activitats relacionades amb la producció i distribució musical.

El concurs és una acció de consolidació a la creació musical com a tret característic de la Cellera de Ter i la consolidació de públics.

El projecte es impulsat per l’Associació musical de la Cellera, Calabutí.

Visualitza el video del Concurs de grups de música AQUÍ !!!!

Notícies