El 8 de novembre comença la 37a Festa de la Ratafia a Santa Coloma de Farners

02.11.2018

Us presentem una Festa per a tota la família, una celebració que lliga la tradició ancestral d’un poble amb els valors socials i de promoció de la ciutat que identifiquen Santa Coloma de Farners i els seus habitants.
La varietat de la programació de la Festa de la Ratafia fa que hi hagi activitats per a complaure totes les generacions. Ningú no s’avorrirà i menys els més petits, que tenen una àmplia oferta d’entreteniment. Milers de persones ompliran de nou els carrers del centre de Santa Coloma de Farners durant el segon cap de setmana de novembre, seguint els actes i les propostes de tota mena de la Festa de la Ratafia. Alguns actes ja començaran el 3 de novembre però el gruix de la programació es concentra a partir del dijous 8, amb la litúrgia de la Confraria de la Ratafia de la penjada del penó i la cercavila.
L’endemà tindrà lloc el sopar popular, durant el qual es donaran a conèixer els guanyadors del concurs de ratafies i es proclamarà a Magda Tolosa, de la pastisseria Trias, Confraressa d’Honor.
Durant tot el cap de setmana hi ha una atapeït programa d’actes per a tots els públics, xerrades, presentacions, concerts i el popular mercat de productes artesans i de proximitat pels carrers del centre, a més de la gran Vela de la Ratafia a la plaça Farners, amb totes les ratafies de Catalunya.
Tota la informació és a www.ratafia.cat
 

Notícies