Crida a artesans artístics per participar a la Fira de Sant Martí d'Amer

09.10.2018

L'Ajuntament d'Amer promou la recerca artesans artístics per participar a la fira de Sant Martí el proper 11 de novembre dins el projecte Coop'Art. Si estàs interessat en disposar d'un espai per vendre els teus productes durant la fira,  posa't en contacte amb nosaltres i disposaràs d'avantatges per artistes artesans del Ter Brugent.

Per participar només cal omplir el següent formulari:

Formulari per participar com artesà a la Fira de Sant Martí d'Amer

La iniciativa forma part del projecte COOP’ART, una iniciativa que es durà a terme els propers anys per millorar el potencial del sector de l’artesania artística a la zona del Ter-Brugent (Anglès, Amer, la Cellera de Ter, Sant Feliu de Pallerols, Sant Julià de Llor i Bonmatí i Susqueda)

El  projecte COOP’ART (2018-2020) és una iniciativa que té com a objectiu millorar el potencial del sector de l’artesanat artístic, contribuïnt en la valorització del patrimoni cultural i l’atractiu turístic del territori. Es tracta d’un projecte transfronterer on participen diferents regions franceses de Midi Pyrénées i Languedoc Rousillon i de Catalunya. El Consell Comarcal de la Selva s’encarrega de gestionar el projecte en 6 municipis de l’àrea del Ter-Brugent: Amer, Anglès, la Cellera de Ter, Sant Julià del Llor i Bonmatí, Sant Feliu de Pallerols i Susqueda.

 

Notícies